Home  |   Over Accountnet  |  Bedrijven  |  KalenderParticulieren  |  Contact  |  Brochures  | HelpdeskLoginAll-in service van Accountnet

Accountnet kan u volledig ondersteunen en adviseren op fiscaal, juridisch, financieel en administratief gebied.

Met Accountnet heeft u een Gestor, Belastingadviseur, Financieel adviseur en Accountant tot uw beschikking.

U kunt van deze service gebruik maken via ons VIP service contract, waardoor u van een korting van 10% kunt genieten, maar u kunt ook een geheel op uw persoonlijke situatie afgestemde offerte aanvragen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en gedurende het hele jaar niet voor verrassingen komt te staan.

Klik hier voor ons contactformulier om meer informatie aan te vragen of bel ons op 965 887 840.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Digitale Kluis

Indien u een digitale kluis heeft gehuurd bij ons, dan heeft u toegang tot de daarin opgenomen documenten.

U kunt ook uw eigen belangrijke digitale documenten bewaren in deze kluis.
Indien gewenst scannen wij uw papieren documenten in en bewaren wij de ingescande digitale versie voor u in de kluis.


Bibliotheek

Klik op de link om naar de bibliotheek te gaan en de daar opgenomen boeken te downloaden.

De bibliotheek is beschikbaar voor leden van de Accountnet  Help Desk.

U kunt de e-boeken downloaden voor eigen gebruik, maar u kunt deze niet "uitlenen" of doorsturen naar anderen.


Kennisbank

Klik op de bovenstaande link om naar de Accountnet Help Desk te gaan, waar u in de kennisbank van alles kunt lezen en leren over het wonen, leven en werken in Spanje.

Indien u geen toegang krijgt, neem dan een lidmaatschap op Accountnet Help Desk, voor slechts € 90,75 (inclusief 21% IVA-BTW) per jaar.


Formularia

Klik op de bovenstaande link om naar de Accountnet Help Desk te gaan, waar u de daar opgenomen formulieren, voorbeelden en contracten kunt downloaden.

Indien u geen toegang krijgt, wordt dan lid van onze VIP service voor slechts € 75,- (exclusief 21% IVA-BTW) per jaar.

Attentie Belastingen

Zowel in Nederland als in Spanje is de tijd weer aangebroken om de belastingaangifte te laten verzorgen.

In Spanje krijgt u hier nooit bericht over en moet u zelf tijdig aangifte doen, en sinds kort is dat ook in Nederland het geval.

Kreeg u vroeger een aangiftebiljet toegezonden in Nederland, nu moet u net zoals in Spanje zelf initiatief nemen en tijdig aangifte doen.

Wanneer inleveren ?

In Spanje moet de aangifte met betrekking tot vermogen buiten Spanje (alleen voor residenten) gedaan worden voor eind maart van ieder jaar.

In Nederland moet de aangifte sinds kort gedaan zijn voor 1 mei (vroeger 1 april).

De aangifte inkomstenbelasting voor residenten (mensen die meer dan in totaal 183 dagen per jaar in Spanje verblijven) moet gedaan zijn voor het einde van juni van elk jaar.

Voor niet-residenten (dus iedereen die minder dan 183 dagen per jaar in Spanje verblijft) is de uiterste inlevertermijn van de aangifte NRPF eind van ieder jaar.

U moet dus voor eind juni uw aangifte doen als u in Spanje woont, eventueel aangevuld met een extra aangifte voor eind maart als u vermogen heeft buiten Spanje.

Als huiseigenaar die niet in Spanje woont, moet u dus een belastingaangifte doen voor het eind van elk jaar en als dat huis verhuurt, tevens elk kwartaal.

Bedrijven moeten vanzelfsprekend meer aangiften doen zoals de btw, vennootschapsbelastingen en diverse retenciones (voorheffingen)

Accountnet kan voor u al deze aangiften verzorgen in Spanje maar ook indien u aangifte moet doen in Nederland, zoals o.a. de opgave wereldinkomen of het beruchte M formulier.

Voordelen van de VIP service:

Heeft u een vraag?
Zoekt u hulp ?

Klik hier en ga naar onze helpdesk.