Staff  |  Kalender  |  Klachten Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  Contact  |  FAQ  |  Login
Reken hulpjes


Bruto - Netto berekening

Klik op de onderstaande hulp om via de Spaanse belastingdienst uit te rekenen wat het netto loon zal zijn bij een bepaald bruto loon.

Klik hier voor de berekening


Nog een bruto netto berekenaar

Dit programma berekent ookt het netto loon, maar heeft nog veel meer rekenhulpjes op de site voor u ter beschikking.

Klik hier voor de berekeningNaar uw eigen boekhouding:

Bedrijfsklanten van Accountnet beschikken over een eigen online-boekhouding welke zij zelf in het Nederlands kunnen bijwerken, of welke door medewerkers van Accountnet worden bijgewerkt.
In alle gevallen echter kunt u als bedrijfsklant ieder moment van de dag uw boekhouding bekijken en daar diverse up-to-date rapporten krijgen zoals uw balans, resultatenrekening, of details van uw debiteuren of crediteuren en veel meer......


Klik voor de inlogpagina


Bibliotheek

Alle vaste bedrijfsklanten, hebben toegang tot de e-boeken in de bedrijfsbibliotheek.

U kunt deze boeken downloaden en voor u zelf gebruiken.

Uitlenen of een kopie ter beschikking stellen aan anderen is niet toegestaan.

Indien u geen toegang krijgt vraag dan een toegangscode aan.Formularia

De formularia afdeling bevat vele voorbeelden van contracten, brochures en formulieren die u nodig heeft als ondernemer in Spanje.

Veel contracten en formulieren staan in het Spaans, anderen in het Nederlands, soms wordt uitleg gegeven in het Nederlands.

Waarschuwing
: Neem nooit zomaar even een voorbeeld van een contractje, zonder eerst goed advies bij een specialist te hebben ingewonnen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebruik van de voorbeelden, als u deze niet eerst goed heeft laten beoordelen door deskundigen.
Kennisbank voor bedrijven

Onze kennisbank bevat tal van artikelen over het ondernemen in Spanje, met name op gebieden als btw, inkomstenbelastingen, vennootschapsbelasting, personeel, autonomo, ZZP'er, management, financiering, juridische zaken en nog veel meer.

Als bedrijfsklant van Accountnet heeft u toegang tot deze kennisbank.
Geen klant van Accountnet, wordt dan lid van Spanje Help Desk en ontvang de zelfde voordelen als klanten van Accountnet.

Klik hier voor meer informatie over Spanje Help Desk.

Indien u nog geen toegang heeft, vraag dan een toegangscode aan, als u vaste bedrijfsklant van ons bent zoals hierboven bedoeld.