Staff  |  VIP Only !  |   FAQ 

Staff  |  Kalender  |  Klachten Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  Contact  |  FAQ  |  Login
Van links naar rechts:          Tamara, Debby, Yolanda, Angelique, Eli, Javi, Nuvia en Mayte.

Het team van Accountnet bestaat uit vakspecialisten en intern getrainde en opgeleide Nederlandstalige dienstverleners (services) die de schakel vormen tussen onze Nederlandstalige klanten en de Spaanstalige vakspecialisten (operations).

De directie vormt het beleid let op de kwaliteit van de dienstverlening, zorgt voor een adequaat opleidingsniveau en let op de klantgerichtheid naar onze zeer gewaardeerde niet Spaanse klanten.

Onderstaand een kennismaking met elk teamlid (op alfabetische volgorde van voornaam):

Angelique B. Boulonois BA, Managing Partner

Voltooide haar BA (Bachelor in Administration) in Nederland, naast vakopleidingen in de administratie zoals PDB  (Praktijkdiploma Boekhouden) en MBA (Moderne Bedrijfsadministratie).  In Spanje volgde Angelique eveneens een aantal vakopleidingen waaronder Asesor Fiscal (belastingadviseur).

Angelique is lid van de directie van de holding (Grupo Boulonois, Vijge & Partners) en managing partner van Accountnet.

Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het coachen van het team van Accountnet.

Angelique is specialiste in de begeleiding bij aankoop / verkoop van onroerend goed of bedrijven.

Ook is Angelique gespecialiseerd in de afhandeling van erfenissen bij overlijden van een persoon.

Angelique wordt ook ingeschakeld bij ingewikkelde administratieve en fiscale zaken.


Debby Grabijn, Service Consultant

Debby is onze specialiste op het gebied van boekhouding en weet goed hoe het Accountnet-Online systeem werkt.

Daarom is Debby de contactpersoon voor onze bedrijfsklanten, zodat ze goed in staat is om deze klanten te helpen bij vragen over dit online ERP administratiepakket.

Daarnaast is Debby belast met de facturatie en urenadministratie van Accountnet.

Debby is uw contactpersoon bij vragen over declaraties, facturen en betalingen.

Overigens is Debby ook contactpersoon voor een aantal particuliere klanten.
 


Eli Valean, Consultant Business Operations

Eli is bijna klaar met haar academische opleiding in de bedrijfsadministratie aan de universiteit van Alicante.

Eli spreekt Engels en natuurlijk Spaans, maar ook Roemeens, omdat haar roots van vele jaren her eigenlijk in Roemenië liggen.

Eli is werkzaam op onze afdeling operations en hoofdzakelijk belast met de verzorging en controle van de boekhoudingen van onze klanten.

Daarnaast assisteert Eli bij de periodieke aangiften van onze bedrijfsklanten en helpt zij waar nodig met de jaarlijkse aangiften voor IRPF (Inkomstenbelasting).
Francisco Javier Rodriguez Peña, Tax Consultant

Zeg maar Javi,  Graduado en Administración y Dirección de Empresas por la Universidad de Alicante, ofwel afgestudeerd aan de Universiteit van Alicante in de bedrijfsadministratie.

Javi is geboren en getogen in Villajoyosa en spreekt daarom naast het Spaans (Castellano) ook zijn moedertaal Valenciano, hetgeen veel verwantschap heeft met het Catalaans.  Daarnaast spreekt Javi ook Engels.

Javi is onze specialist in de Spaanse belastingwetgeving en houdt zich dan ook vooral bezig met de aangiften voor bedrijven en particulieren met betrekking tot de vermogensbelasting, de inkomstenbelasting voor residenten en de belasting voor niet residenten.

Henri Vijge, Property Consultant

Mede aandeelhouder van onze holding.

Voorheen jaren werkzaam als makelaar en taxateur voor Spaans onroerend goed.

Kan ingeschakeld worden voor second opinions bij onroerend goed zaken, taxatie van uw huis, waardebepalingen, en technische keuringen van onroerend goed, waarbij hij zich bij dat laatste vaak laat vergezellen door een Spaanse Aperejador (bouwkundig architect). Is thans niet meer actief als makelaar, maar opereert als adviseur / consultant voor onroerend goed zaken en projecten.

Henri is intern belast met het beheer van het Accountnet-Online ERP systeem.

 Henri spreekt naast het Nederlands ook Engels, Duits en Spaans.
Maria Teresa Santander Pardo, Manager Operations

Mayte (haar roepnaam) werkt al vele jaren bij Accountnet en studeert naast haar werk aan de universiteit van Alicante, waar zij binnenkort haar titel   Graduado en Administración y Dirección de Empresas hoopt te behalen.

Deze hardwerkende en serieuze steun en toeverlaat binnen Accountnet is het hoofd van de afdeling operations en doet alle moeilijke fiscale en administratieve zaken binnen de afdeling.

Ook Mayte is geboren in Villajoyosa en spreekt daarom naast het Spaans (Castellano) ook Valenciano, hetgeen veel verwantschap heeft met het Catalaans. Mayte spreekt tevens Engels.

Mayte is de specialist bij moeilijke belastingzaken, bezwaar- en beroepschriften en heeft de eindcontrole van de boekhoudingen voor onze klanten. Tevens is zij de persoon, die bedrijfsbelastingen verzorgt.

Mayte is als echte sportvrouw een goede leider van haar team.
Martin H. Boulonois MBA, Senior Partner

De pater familias en oorspronkelijk oprichter van het kantoor.

Werkte in Nederland als accountant bij Dijker & Doornbos (thans Deloitte) en Price Waterhouse.
Had later een eigen accountants kantoor  in Rotterdam en een bedrijfsadviesbureau in Amersfoort, alsmede een accountants- en adviesbureau in Epe.

Werd naast zijn advieswerkzaamheden in 1979 benoemd als financieel directeur Benelux van Iveco Trucks en in 1988 directeur van de holding van de Terberg Groep.

Vanaf 2000 is Martin met zijn vrouw definitief in Spanje gaan wonen en werken.
Martin is onze senior accountant, belastingadviseur en oude wijze bedrijfsadviseur, maar trekt zich steeds verder terug binnen de holding.

Nuvia Coloma Sánchez, Laboral Consultant

Nuvia is onze personeelsdeskundige en is dan ook naast een aantal gestor werkzaamheden verantwoordelijk voor de goede voorbereiding en bewerking van de salarissen van onze klanten en zorgt voor het juiste beheer van het personeel van onze klanten.

Daaronder bevinden zich zowel kleine Autonomo klanten, als grotere bedrijven met zo'n 80 personeelsleden, tot enige zeer grote bedrijven met vele honderden personeelsleden.

De oorspronkelijk in Equador geboren Nuvia spreekt natuurlijk perfect Spaans, maar ook Engels.

Rest ons te vermelden dat Nuvia een universitaire graad heeft op het gebied van Laboral (Personeelsbeheer en salarisadministratie).

Renée Boulonois-Kruit, Financial Officer

Het financiële geweten van ons kantoor.

Als Financiëel Directeur zorgt zij niet alleen dat de administratie van ons kantoor op en top in orde is, maar bewaakt ook de betalingen en gelukkig in uitzonderingsgevallen de incasso van de openstaande vorderingen, en daar is zij zeer strikt in.
 
Al sinds de oprichting in 1979 dus meer dan 40 jaar voert zij de dagelijkse administratieve scepter binnen ons kantoor.
 
Renée spreekt naast het Nederlands ook Engels, Duits en Spaans.
 Tamara Boonstra, Service Consultant

Tamara is werkzaam op de afdeling Services en als zodanig is zij de schakel tussen u als klant en de afdeling Operations, die uiteindelijk de diverse fiscale aangiften verzorgen of ander gestor werk uitvoeren.

Tamara spreekt perfect Nederlands en Engels en natuurlijk ook Spaans, terwijl haar Duits ook zeer redelijk te noemen is.

Tamara heeft een opleiding op administratief gebied en werkt al vele jaren in Spanje.

Yolanda Hilgersom, Service Consultant

Yolanda, is een spontane dame en een zeer enthousiaste HBO'er die er alles aan doet om de klanten van Accountnet optimaal van dienst te zijn.

De opleiding van Yolanda is op top HBO niveau, met specialisatie op de gebieden administratie & Economie, HBO Officemanagement en HBO Human Resource Management.

Yolanda doet er alles aan, om u zo goed mogelijk in uw eigen taal van dienst te zijn.

Claudia Weppelink, Receptioniste

Claudia heeft vroeger ook voor Accountnet gewerkt en is nu weer beschikbaar als receptioniste, waar wij heel blij om zijn.

Claudia gaat over onze receptie- en telefoondiensten en is de "baas" over onze huishoudelijke dienst, die er voor zorgt dat het kantoor netjes en schoon blijft.

Claudia spreekt naast het Nederlands ook echt perfect Spaans, zodat ze sommige mensen binnen Accountnet maar ook onze klanten goed van dienst kan zijn met haar goede beheersing van de Spaanse taal.
Antonio Cánovas, Geassocieerd Arbeidsrechtdeskundige

Antonio verzorgt voor Accountnet de verwerking van de salarissen en zorgt tevens voor het arbeidscontractbeheer, als geassocieerd onafhankelijk deskundige.

Het enige gebied van het bedrijfsbeheer, waar je echt exclusief specialist moet zijn, om de vele wijzigingen in het arbeidsrecht en salarisadministratie op de voet te kunnen volgen is, zoals men dat noemt in Spanje:  Laboral.

Antonio heeft als geassocieerd onafhankelijke deskundige ook een eigen laboral kantoor in La Nucia.

Antonio weet alles over arbeidscontracten, personeels wetgeving en salarisberekening.

Antonio spreekt Catalaans / Valenciaans, Spaans en Engels.
Alberto Belausteguigoitia Magunagoicoechea, Geassocieerd Econoom

Als je in Spanje een accountants- en gestorkantoor hebt, moet je beslist ook Spaanse deskundige partners hebben, die volledig up-to-date zijn met de Spaanse wetgeving en de weg weten in ambtenarenland.

Daarom zijn wij erg blij met onze Alberto, die afgestudeerd is aan de universiteit van Alicante als Economisto. 

Waarschuwing: probeer nooit de achternaam van Alberto uit te spreken want dat gaat altijd fout. Deze naam is afkomstig uit het Baskenland en is dus zelfs voor Spanjaarden bijna niet uit te spreken.

Alberto spreekt naast Baskisch natuurlijk ook Spaans en Engels.
Fernando Cardona Sendra, Geassocieerd Advocaat en procureur

Afgestudeerd aan de universiteit van Alicante en naast zijn functie als advocaat, werkzaam als professor aan de universiteiten van Alicante en Valencia.

Specialist in bedrijfs- straf- en personenrecht.

Onze juridische specialist, welke u kan helpen op elk gebied van het Spaans recht.

Fernando spreekt Catalaans / Valenciaans, Spaans, Russisch, Duits, Engels en zelfs een paar woordjes Nederlands.