Welkom bij Accountnet.

Onderstaand treft u informatie en tips aan, om zo goed mogelijk met Accountnet en met dit digitale kantoor te werken.

Deze website kent een aantal hoofdstukken, te weten :

  • Home – de startpagina van deze website, waar u een foto aantreft van ons team (foto van februari 2020)
  • Welkom – Deze pagina met instructie en informatie over deze website en de organisatie van Accountnet.
  • Staff – De afdeling voor ons personeel. Voor bezoekers niet interessant en ook niet benaderbaar.
  • Login AOL – Dit is de mogelijkheid voor onze bedrijfsklanten om in te loggen bij hun eigen boekhouding en daar eventueel de eigen boekingen kan verrichten en/of de rapporten kan opvragen over de financiële gang van zaken binnen hun bedrijf of praktijk. AOL staat voor Accountnet On Line het boekhoudpakket in 41 talen, dat u overal waar internet is kunt gebruiken.
  • Contact – Dit is het contactformulier om algemene vragen aan Accountnet te stellen, alle andere vragen graag via email

Wij gaan graag dieper op de mogelijkheden van deze website en de organisatie in, te weten:

 

Gebruik van e-mail

Gebruik een e-mail svp alleen om directe e-mails naar Accountnet te sturen.

Er is maar één e-mail adres waar u uw e-mails naar kunt sturen te weten:

altijd direct naar de hoofd email postbus te weten:

**   info@accountnet.info

E-mail niet naar een specifiek persoon, omdat die e-mails vaak niet gelezen worden.

Stuur svp nooit meerdere e-mails naar meerdere personen, want dan ontstaat de kans dat u helemaal geen antwoord krijgt, omdat ons systeem, dat zal herkennen en dergelijke e-mails als spam zal vernietigen.

Declaraties en betalingen.

Iedereen ontvangt van Accountnet een declaratie / albaran, voor onze maandelijkse werkzaamheden (bedrijven), extra werk, belasting werk, speciaal werk of andere abonnementen of service contracten, op het moment dat dit relevant is.

U ontvangt van het systeem automatisch een aantal betalingsherinneringen als u niet betaald heeft, echter wanneer er niet betaald wordt, zal het systeem in dat geval eveneens uw planning en dus de uitvoering van werk voor u opschorten, geheel overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

Dat is dus geen handeling van onze medewerkers maar een automatische “veiligheid” binnen het systeem.

Dit voorkomt, dat wij veel tijd moeten besteden aan de weinige klanten binnen Accountnet, die niet of veel te laat betalen.

Vanzelfsprekend zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet betalen door een klant, waardoor werkzaamheden en aangiften niet of te laat uitgevoerd worden.

 

Nieuwsbrief

Iedere klant ontvangt van ons specifieke nieuwsbrieven, over zowel mededelingen van Accountnet als kantoor, maar ook informatie over belastingzaken, financiële aangelegenheden of administratieve onderwerpen.

De betreffende afdeling heeft u als het goed is aangemeld bij dit systeem, zodat u alle nodige informatie ontvangt, echter………als u geen nieuwsbrieven ontvangt is er iets mis en vragen wij u om dit aan te geven bij uw contactpersoon.

Wij zorgen dan dat u alsnog ingeschreven wordt in ons nieuwsbrieven systeem, zodat u volledig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in Spanje en bij Accountnet.

 

Uw eigen contactpersonen

Alle particulieren, zowel resident als niet-resident hebben als contactpersoon de service medewerker van de afdeling family.

Alle bedrijven, zowel zelfstandigen als vennootschappen (SL of SA) hebben als contactpersoon de service medewerker van de afdeling business.

 

Klachtenprocedure

Als u klachten heeft over een medewerker of over de dienstverlening van Accountnet, kunt u een klacht indienen.

Vanzelfsprekend is het prettiger, als u eerst uw problemen of ongenoegen uit bij de betreffende medewerker, omdat een klacht heel officieel afgewerkt wordt, hetgeen niet altijd als prettig wordt ervaren.

Klik op de bovenstaande link om naar de klachtenprocedure te gaan.