DE MENSEN ACHTER ACCOUNTNET

Als u zaken doet met Accountnet, heeft u meestal te maken met één contactpersoon.

Maar er staan meer mensen achter Accountnet, die er voor zorgen dat uw fiscale en financiële belangen perfect worden behartigd.
Vaak ziet u hen niet en werken zij op de achtergrond, terwijl u alleen contact heeft met uw contactpersoon.

Uw belastingaangifte of financieel advies bijvoorbeeld, wordt door meer mensen bekeken dan u denkt.

Ten eerste doen wij dat om een goede kwaliteit te garanderen, zodat de ene persoon door de andere wordt gecontroleerd.
Ten tweede kan één persoon niet overal even goed in zijn en gebruiken wij de specifieke deskundigheid van die andere persoon om onze kwaliteit naar u toe te optimaliseren.

Zo worden alle belastingwerkzaamheden en aangiftes voorbereid door de Servicemanager (uw contactpersoon), waarna de operationele afdeling deze verwerkt in een rapportvorm, welke weer als basis dient voor de uiteindelijke aangifte, die door een fiscale vakmedewerker wordt gedaan.

Bij twijfel consulteren wij onze Spaanse expert of zelfs specialisten van onze beroepsvereniging.

Onze business afdeling levert alle mogelijke diensten aan bedrijven en zelfstandigen, zoals boekhoud en accountancy diensten, bedrijfsaangiften, oprichten van bedrijven en vergunningen. Gebruik voor contact met de business afdeling onze ticketservice of richt uw e-mails aan business@accountnet.info.

Onze family afdeling levert haar diensten aan particulieren.

Deze diensten omvatten alle particuliere belasting aangiften zowel in Spanje als in Nederland, a anvragen van NIE nummers, advies inzake testamenten, optreden als executeur bij overlijden, vergunningen, en uitgebreide diensten op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

De diensten aan particulieren worden verleend door Mayte Santander Pardo, geassisteerd door Laura Garcia Beltra, welke ook belast is met een deel van de diensten aan bedrijven zoals salarisadministratie en boekhoudingen.

Zij worden geassisteerd door een aantal goed opgeleide medewerkers die vol enthousiasme voor jou werken.

Onze service consultant is Debby Grabijn, geassisteerd door Charissa van Egdom en Claudia Weppelink, die ook onze receptie “bevrouwd”.

Niet te vergeten is onze Claudia Oudenaar, die ons nieuwe automatiseringsproject aan het invoeren is en die verantwoordelijk is voor de facturatie, planning en urenadministratie binnen Accountnet.

Last but not least kent iedereen natuurlijk Angelique Boulonois de managing partner van Accountnet welke belast is met de leiding en controle binnen Accountnet.

Sinds begin van dit jaar houdt Angelique zich niet meer bezig met de uitvoering van operationele diensten, maar legt zij zich volledig toe op het managen, begeleiden, helpen en coachen van alle medewerkers van Accountnet.

De senior partners Martin en Renée opereren vanuit de holding en assisteren in voorkomende gevallen bij de realisering van een aantal specifieke taken voor Accountnet.

Wij hebben een aantal mensen niet kunnen noemen, die voor u de boekhouding voeren, of het computersysteem beheren, of bij de instanties zaken voor u regelen, maar die kent u misschien al.

Belangrijk voor u is het om te weten, dat er een heel team van specialisten voor u klaar staan om u te helpen bij alle aspecten van het werken en wonen in Spanje.

Wij werken op regelmatige basis samen met de onderstaande geassocieerde adviseurs:

Alberto Belausteguigoitia Magunagoicoechea, Geassocieerd Econoom

Als je in Spanje een accountants- en gestorkantoor hebt, moet je beslist ook Spaanse deskundige partners hebben, die volledig up-to-date zijn met de Spaanse wetgeving en de weg weten in ambtenarenland.

Daarom zijn wij erg blij met onze Alberto, die afgestudeerd is aan de universiteit van Alicante als Economisto.

Waarschuwing: probeer nooit de achternaam van Alberto uit te spreken want dat gaat altijd fout. Deze naam is afkomstig uit het Baskenland en is dus zelfs voor Spanjaarden bijna niet uit te spreken.

Alberto spreekt naast Baskisch natuurlijk ook Spaans en Engels.

Antonio Cánovas, Geassocieerd Arbeidsrechtdeskundige

Antonio verzorgt voor Accountnet de verwerking van de salarissen en zorgt tevens voor het arbeidscontractbeheer, als geassocieerd onafhankelijk deskundige.

Het enige gebied van het bedrijfsbeheer, waar je echt exclusief specialist moet zijn, om de vele wijzigingen in het arbeidsrecht en salarisadministratie op de voet te kunnen volgen is, zoals men dat noemt in Spanje:  Laboral.

Antonio heeft als geassocieerd onafhankelijke deskundige ook een eigen laboral kantoor in La Nucia.

Antonio weet alles over arbeidscontracten, personeels wetgeving en salarisberekening.

Antonio spreekt Catalaans / Valenciaans, Spaans en Engels.

Fernando Cardona Sendra, Geassocieerd Advocaat en procureur

Afgestudeerd aan de universiteit van Alicante en naast zijn functie als advocaat, werkzaam als professor aan de universiteiten van Alicante en Valencia.

Specialist in bedrijfs- straf- en personenrecht.

Onze juridische specialist, welke u kan helpen op elk gebied van het Spaans recht.

Fernando spreekt Catalaans / Valenciaans, Spaans, Russisch, Duits, Engels en zelfs een paar woordjes Nederlands.

Daarnaast werken wij samen met
  • een specialist voor de invoering van auto’s,
  • een Nederlandse notaris in Albir (Hak, Rein, Vos),
  • een Spaanse notaris in Alfaz del Pi en
  • een gespecialiseerde Spaanse notaris in Denia.
  • meerdere beëdigde tolk-vertalers