DE MENSEN ACHTER ACCOUNTNET

 

Als u zaken doet met Accountnet, heeft u meestal te maken met één contactpersoon.

Meestal is dat een medewerker die uw eigen taal spreekt, zoals Claudia Weppelink, Debbie Gautier of Angelique Boulonois.

Maar er staan meer mensen achter Accountnet, die er voor zorgen dat uw fiscale en financiële belangen perfect worden behartigd.
Vaak ziet u hen niet en werken zij op de achtergrond, terwijl u alleen contact heeft met uw contactpersoon.

Uw belastingaangifte of financieel advies bijvoorbeeld, wordt door meer mensen bekeken dan u denkt.

Ten eerste doen wij dat om een goede kwaliteit te garanderen, zodat de ene persoon door de andere wordt gecontroleerd.
Ten tweede kan één persoon niet overal even goed in zijn en gebruiken wij de specifieke deskundigheid van die andere persoon om onze kwaliteit naar u toe te optimaliseren.

Zo worden alle belasting werkzaamheden en aangiftes afgehandeld door de medewerkers van de operationele afdeling waar fiscale specialisten werkzaam zijn.

Bij twijfel consulteren wij onze Spaanse experts of zelfs specialisten van onze beroepsvereniging.

Onze business afdeling levert alle mogelijke diensten aan bedrijven en zelfstandigen, zoals boekhoud- en accountancydiensten, bedrijfsaangiften, oprichten van bedrijven en vergunningen. 

Binnen de afdeling business werken een aantal universitair opgeleide enthousiaste mensen, die opgeleid zijn om onze zelfstandigen en bedrijfsklanten optimaal te kunnen begeleiden, zoals Francisco Cano Anguita (Paco) en Mayte Santander Pardo.

Onze family afdeling levert haar diensten aan particulieren.  Deze diensten omvatten alle particuliere belastingaangiften zowel in Spanje als in Nederland, aanvragen van NIE nummers, advies inzake testamenten, optreden als executeur bij overlijden, vergunningen, en uitgebreide diensten op fiscaal, financieel en juridisch gebied.   Ook hier werken HBO en universitair opgeleide deskundige medewerkers die particuliere residenten en niet-residenten op bijna elk gebied kunnen begeleiden, zoals Laura Garcia Beltra.

Velen van u kennen natuurlijk Angelique Boulonois de managing partner van Accountnet welke belast is met de dagelijkse leiding binnen Accountnet.

De senior partners Martin Boulonois en Renée Kruit opereren vanuit de holding en assisteren in voorkomende gevallen bij de realisering van een aantal specifieke taken voor Accountnet.

Het eerste contact loopt bijna altijd met onze receptie medewerkster Claudia Weppelink, die u voortreffelijk kan helpen om de juiste persoon binnen Accountnet te vinden.

Natuurlijk weten onze vaste klanten al lang met wie zij contact hebben, omdat alle klanten contacten gecoördineerd worden door Debbie Gautier (particuliere klanten) of Angelique Boulonois (bedrijfsklanten en Special services).

Onze algemene afdeling zorgt voor de facturatie en de eigen administratie van Accountnet. Ook hier kunt u in uw eigen taal communiceren.

Belangrijk voor u is het om te weten, dat er een heel team van specialisten voor u klaar staat om u te helpen bij alle aspecten van het werken en wonen in Spanje.

Wij werken op regelmatige basis samen met de onderstaande geassocieerde adviseurs:

 

Alberto Belausteguigoitia Magunagoicoechea, Geassocieerd Econoom

Als je in Spanje een accountants- en gestor kantoor hebt, moet je beslist ook Spaanse deskundige partners hebben, die volledig up-to-date zijn met de Spaanse wetgeving en de weg weten in ambtenarenland. Daarom zijn wij erg blij met onze Alberto, die afgestudeerd is aan de universiteit van Alicante als Economisto.

Waarschuwing: probeer nooit de achternaam van Alberto uit te spreken want dat gaat altijd fout. Deze naam is afkomstig uit het Baskenland en is dus zelfs voor Spanjaarden bijna niet uit te spreken.

 

Antonio Cánovas, Geassocieerd Arbeidsrechtdeskundige

Antonio verzorgt voor Accountnet de verwerking van de salarissen en zorgt tevens voor het arbeidscontract beheer, als geassocieerd onafhankelijk deskundige. Het enige gebied van het bedrijfsbeheer, waar je echt exclusief specialist moet zijn, om de vele wijzigingen in het arbeidsrecht en salarisadministratie op de voet te kunnen volgen is, zoals men dat noemt in Spanje:  Laboral. Antonio heeft als geassocieerd onafhankelijke deskundige ook een eigen laboral kantoor in La Nucia. Antonio weet alles over arbeidscontracten, personeelswetgeving en salarisberekening.

 

Fernando Cardona Sendra, Geassocieerd Advocaat en procureur

Afgestudeerd aan de universiteit van Alicante en naast zijn functie als advocaat, werkzaam als professor aan de universiteiten van Alicante en Valencia. Specialist in bedrijfs- straf- en personenrecht. 

 

Daarnaast werken wij samen met
  • een Nederlandse notaris in Albir (Hak, Rein, Vos),
  • een Spaanse notaris in Valencia en Alfaz del Pi
  • een gespecialiseerde Spaanse notaris in Denia.
  • meerdere beëdigde tolk-vertalers