965 88 78 40 info@accountnet.info

Welkom

Welkom bij Accountnet.

Onderstaand treft u informatie en tips aan, om zo goed mogelijk met Accountnet en met dit digitale kantoor te werken.

Deze website kent een aantal hoofdstukken, te weten :

  • Home – de startpagina van deze website, waar u een foto aantreft van ons gehele team (foto van februari 2020)
  • Welkom – Deze pagina met instructie en informatie over deze website en de organisatie van Accountnet.
  • Staff – De afdeling voor ons personeel. Voor bezoekers niet interessant en ook niet benaderbaar.
  • Client Area – Het gebied voor u, onze gewaardeerde klant, met uw eigen client-area waar u zelf uw contactgegevens kunt controleren en bijwerken en een overzicht van de door u ontvangen en betaalde declaraties van Accountnet. Daarnaast heeft u vanuit dit gebied toegang tot onze bibliotheek, kennisbank en formularia afdeling met voorbeelden van contracten en formulieren.
  • Helpdesk / Tickets – Dit is ons belangrijkste communicatiemiddel met u. U kunt natuurlijk ook even bellen, maar dat is een erg vluchtig communicatiemiddel, zodra er een ander telefoontje binnen komt is de kans groot, dat het eerste telefoongesprek niet (juist) wordt genoteerd of niet wordt nagekomen. Dan kunt u natuurlijk ook een e-mail sturen naar één van onze 23 e-mail adressen. Wist u dat wij per dag gemiddeld 550 e-mails binnen krijgen (met uitschieters naar 986 e-mails per dag), inclusief spam en onnodige advertenties. Het is niet mogelijk om deze allemaal goed te managen, waardoor sommige e-mail adressen pas na enige dagen gelezen worden. Dus alstublieft, please, por favor…….. gebruik onze helpdesk, waar het management dagelijks bewaakt of de daar ontvangen vragen en berichten wel goed en tijdig afgehandeld worden. Bedank alvast.
  • Login AOL – Dit is de mogelijkheid voor onze bedrijfsklanten om in te loggen bij hun eigen boekhouding en daar eventueel de eigen boekingen kan verrichten en/of de rapporten kan opvragen over de financiële gang van zaken binnen hun bedrijf of praktijk. AOL staat voor Accountnet On Line het boekhoudpakket in 32 talen, dat u overal waar internet is kunt gebruiken.
  • Contact – Dit is het ideale contactformulier om algemene vragen aan Accountnet te stellen, alle andere vragen graag via de helpdesk (zie boven)

Wij gaan graag dieper op de mogelijkheden van deze website en de organisatie in, te weten:

 

Gebruik helpdesk

Klik op de bovenstaande tekst om een handleiding te zien voor het gebruik van onze snelle en eenvoudige helpdesk.

 

Gebruik van e-mail

Gebruik een e-mail svp alleen om directe (privé) e-mails naar een bepaalde persoon, of om grote bestanden mee te versturen, hoewel dit ook via de helpdesk kan.

E-mail altijd direct naar de betreffende afdeling te weten:

**   business@accountnet.info (alle bedrijven en zelfstandigen)

**   family@accountnet.info (alle particulieren, zowel residenten als niet-residenten, ook personen die hun (vakantie) woning verhuren.

**   info@accountnet.info(iedereen die een speciale opdracht aan Accountnet heeft gegeven, zoals begeleiding bij aankoop/verkoop van onroerend goed of bedrijf, afhandeling bij overlijden, oprichting van een S.L. of S.A.)

E-mail liever niet naar een specifiek persoon, omdat die e-mails niet gelezen worden als de betreffende persoon er niet is en omdat tickets altijd voorrang hebben.

Als u snel en gecontroleerd antwoord wil, maak dan een ticket aan, of indien dat niet kan, stuur dan een email naar één van de bovenstaande e-mail accounts.

Stuur svp nooit meerdere e-mails naar meerdere personen, want dan ontstaat de kans dat er meerdere mensen voor niets aan uw e-mail werken, hetgeen zal resulteren in de situatie, dat u helemaal geen antwoord ontvangt, omdat ons systeem, dat zal herkennen en dergelijke e-mails als spam zal vernietigen.

 

Het Accountnet team

Klik op de bovenstaande tekst om kennis te maken met ons team.

 

Je eigen user account

Binnen je eigen user-account kun je onze declaraties zien, zowel de betaalde als de niet betaalde.

Je kunt een detail-specificatie van een declaratie opvragen en je eigen rapporten en kopie-aangiften inzien en downloaden.

Deze laatste twee mogelijkheden staan alleen ter beschikking tot onze VIP klanten en bedrijfsklanten.

Deze klanten krijgen dus toegang tot de klantenbestanden van ons eigen “dropbox” systeem.(thans nog niet actief)

 

Declaraties en betalingen.

Iedereen ontvangt van Accountnet een declaratie / albaran, voor onze maandelijkse werkzaamheden (bedrijven), extra werk, belastingwerk, speciaal werk of andere abonnementen of service contracten, op het moment dat dit relevant is.

U ontvangt van het systeem automatisch een aantal betalingsherinneringen als u niet betaald heeft, echter wanneer er niet betaald wordt, zal het systeem in dat geval eveneens uw planning en dus de uitvoering van werk voor u opschorten, geheel overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

Dat is dus geen handeling van onze medewerkers maar een automatische “veiligheid” binnen het systeem.

Dit voorkomt, dat wij veel tijd moeten besteden aan de weinige klanten binnen Accountnet, die niet of veel te laat betalen.

Vanzelfsprekend zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet betalen door een klant, waardoor werkzaamheden en aangiften niet uitgevoerd worden.

 

Nieuwsbrief

Iedere klant ontvangt van ons specifieke nieuwsbrieven, over zowel mededelingen van Accountnet als kantoor, maar ook informatie over belastingzaken, financiële aangelegenheden of administratieve onderwerpen.

De betreffende afdeling heeft je als het goed is aangemeld bij dit systeem, zodat je alle nodige informatie ontvangt, echter………als je geen nieuwsbrieven ontvangt is er iets goed mis en vragen wij jou om dit aan te geven bij jouw contactpersoon (of beter nog een ticket te openen).

Wij zorgen dan dat je alsnog ingeschreven wordt in ons nieuwsbrieven systeem, zodat je volledig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in Spanje.

 

Je eigen contactpersonen

Alle particulieren, zowel resident als niet-resident hebben als contactpersoon de medewerkers van de afdeling family.

Stuur daar je eventuele e-mails naar toe, maar liever nog open een ticket en je vraag of opmerking komt automatisch bij de juiste persoon.

Alle bedrijven, zowel zelfstandigen of vennootschappen (SL of SA) hebben als contactpersoon de medewerkers van de afdeling business.

Stuur daar je eventuele e-mails naar toe, maar liever nog open een ticket en je vraag of opmerking komt automatisch bij de juiste persoon.

Om te zien wie wat doet binnen Accountnet klik je hier.

 

Klachtenprocedure

Als je klachten hebt over een medewerker of over de dienstverlening van Accountnet, kun je een klacht indienen.

Vanzelfsprekend is het prettiger, als je eerst je problemen of ongenoegen uit bij de betreffende medewerker, omdat een klacht heel officieel afgewerkt wordt, hetgeen niet altijd als prettig wordt ervaren.

Klik op de bovenstaande link om naar de klachtenprocedure te gaan.

 

Ask A Question / Stel een vraag

/ Bericht

 

* De velden met een ster * zijn verplicht.